Nyheter

VALEDO AVYTTRAR SEFBO

Valedo Partners III AB (“Valedo”) har avyttrat Sefbo Holding AS (“Sefbo”) till PHM Group. Under Valedos ägarskap har Sefbo vuxit mer än fem gånger och breddat sitt kunderbjudande till att bli en fullserviceleverantör till norska bostadsägare och bostadsrättsföreningar.

 

“Jag vill tacka vår personal, ledningsgrupp, styrelse och ägare för deras insatser under de senaste fyra åren och välkomna PHM Group som en ny partner i vår fortsatta utveckling. Under Valedos ägande har vi sett en god utveckling med tvåsiffrig årlig organisk tillväxt och mer än 30 genomförda tilläggsförvärv. I tillägg har vi breddat vårt tjänsteutbud från att primärt omfatta tekniska tjänster till ett fullserviceerbjudande som inkluderar finansiella förvaltningstjänster samt specialist- och digitala tjänster till våra ~4 000 kunder,” säger Tommy Fredriksen, VD, Sefbo.

Villkoren för affären offentliggörs inte och är föremål för godkännande av den norska konkurrensmyndigheten.

 

Om Valedo:
Valedo är ett oberoende svenskt investeringsföretag som investerar i högkvalitativa mindre och medelstora företag i Norden. Valedo fokuserar på företag med tydlig tillväxt- och utvecklingspotential där Valedo kan medverka till att öka takten i företagens utveckling. Genom att vara en aktiv ägare som bidrar med både kapital och kompetens medverkar Valedo till att företagen som Valedo investerar i uppnår sin fulla potential.

www.valedopartners.com

 

 

Skriv ut nyhet