Nyheter

Valedo investerar i Sefbo, en av Norges ledande leverantörer av tjänster till flerbostadshus

Valedo Partners III AB (”Valedo”) har genom skapandet av Sefbo investerat i över 15 verksamheter som tillsammans utgör en av de ledande leverantörerna av tjänster till flerbostadshus i Norge. Den nyskapade gruppen har totalt ca 500 anställda och en kundstock på ca 2 000 flerbostadshus i flera norska städer, inklusive Oslo, Fredrikstad, Stavanger, Ålesund och Bergen.

I samband med Valedos investering har Tommy Fredriksen (tidigare koncernchef för Biltema) anslutit som VD. Vid sidan av Valedo har även tidigare ägare, nyckelpersoner och styrelseledamöter investerat i bolaget.

Villkoren för affärerna offentliggörs inte.

För ytterligare information om Sefbo, vänligen kontakta:

Tommy Fredriksen, VD
+47 92068537
tommy@sefbo.no

Om Sefbo:
Sefbo är en helhetsleverantör av tjänster till flerbostadshus, inkluderande teknisk förvaltning, vintertjänster, sommartjänster och ekonomisk förvaltning. Gruppen består av lokala marknadsledande verksamheter som tillsammans omsätter +400 miljoner NOK. Tjänsterna utförs i huvudsak på abonnemangsbasis till ca 2 000 bostadsrättsföreningar (flerbostadshus).

Om Valedo:
Valedo är en oberoende svensk investeringsgrupp som investerar i högkvalitativa mindre och medelstora företag i Norden. Valedo fokuserar på företag med tydlig tillväxt- och utvecklingspotential där Valedo kan medverka till att öka takten i företagens utveckling. Genom att vara en aktiv ägare som bidrar med både kapital och kompetens medverkar Valedo till att företagen som Valedo investerar i uppnår sin fulla potential.

Skriv ut nyhet